Doskonały analogowy termometr, nie tylko do
wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak
i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Z łatwością sprawdzisz
temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą
jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo
użytkowania
Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni
Celsjusza Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne
symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in.
wołowina, baranina, drób itp.).
Wymiary:
* średnica tarczy: 5,4 cm * długość sondy: 13 cm
W zestawie skówka
do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada
praktyczny "klips" jak w długopisie.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.